mandag 7. mai 2012

Fuktig orrfuglleik

Vi er inne i en tid da det skjer mye i naturen. Dessverre er dette også tid for eksamen. Men disponerer man tida på riktig måte, så er det utrolig hva man får tid til. Og kanskje er tida ute i naturen det som skal til for å klare seg gjennom en slik hektisk periode…


At tida i skogen virker avstressende, det er i alle fall sikkert. For omtrent en uke siden var jeg og Knut Børge på orrfuglmyra for første gang i år. Og det skulle vise seg og bli en fuktig opplevelse. Hvor skulle man slå opp teltene?? Myra var gjennomblaut, og snøen var råtten.


Men fram kom vi, og teltene fikk vi opp på et vis. Og etter ei natt preget av regn og vind, så kom omsider orrfuglene seilende inn på myra. Men mange var det ikke. Kanskje var det været som gjorde sitt til at det ikke var så stor aktivitet. Og det hjalp vel heller ikke stort på aktiviteten da en rev kom travende over myra. Men en artig opplevelse var det i alle fall.

Dårlig vær og dugg på objektivet gjorde sitt til at bildene ikke ble de beste denne gang. Men opplevelser hadde vi fått. Og det var absolutt en tur som vil bli husket.
…og joda… jeg gjorde et forsøk til noen dager senere. Og rapport fra denne turen kommer om et par dager.